Bit confused about the HDR feature after Oct update

Hi. The October update is great, my picture looks a bit better which I’m happy about - but I have noticed that my TV (Panasonic EX750) is not displaying the HDR signal on any content now - which it was before.

Is that because the Vero is automatically deciding that the content is best not played as HDR content or something?

Thank.

Hi,

is the Vero direct connected to the Pana or an AVR in between?

To get a better understanding of the problem you are experiencing we need more information from you. The best way to get this information is for you to upload logs that demonstrate your problem. You can learn more about how to submit a useful support request here.

So, in summary:

  • activate the logging, also activate component-specific and event logging; the settings-level in the GUI’s system->settings menu should be at least standard for this
  • reboot the OSMC device
  • reproduce the issue
  • upload the log set either using the Log Uploader method within the My OSMC menu in the GUI or the ssh method invoking command grab-logs -A
  • publish the provided URL from the log set upload, here

Thanks for your understanding. We hope that we can help you get up and running again shortly.

Thanks. I managed to get the tv notification up now - all it required was a couple of reboots. very odd. I do still have a bit of ‘judder’ though. I have uploaded a log below. Would be good to know if it is something I can change in the vero. thanks:

http://paste.osmc.tv/osawenefoc

The HDR EOTF will only be sent if you play HDR content