Haven't got any updates since August 21

…on my Vero 4k+.

My sources.list is as follows:
deb Index of /debian buster main contrib non-free

deb Index of /debian buster-updates main contrib non-free

deb http://security.debian.org/ buster/updates main contrib non-free

deb http://apt.osmc.tv buster main

Does this look ok?

Regards

Accolon

Looks ok.
You should have got the November Update

So you checked for updates manually?
Suggest you upload logs via MyOSMC if manual update doesn’t bring you to November.

Yes I´ve tried to do it manually. Here follow the logg: https://paste.osmc.tv/xunuvamemu

I guess you must have created an apt stale situation with your docker and backport repository.
What is in
buster-backports.list
and
docker.list

What is the output of
sudo apt update
sudo apt dist-upgrade

buster-backports.list contains
deb http://deb.debian.org/debian buster-backports main

docker.list contains
deb [arch=armhf signed-by=/usr/share/keyrings/docker-archive-keyring.gpg] Index of linux/debian/ buster stable

sudo apt update gives this output

E: The method driver /usr/lib/apt/methods/<http could not be found.
N: Is the package apt-transport-<http installed?
E: Failed to fetch http://deb.debian.org/debian/dists/buster-backports/InRelease
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

sudo apt dist-upgrade gets this update

Checking smb.conf with testparm
Load smb config files from /etc/samba/smb.conf
Loaded services file OK.
Server role: ROLE_STANDALONE

Done
Setting up vero3-mediacenter-osmc (19.3.0-10) …
Processing triggers for mime-support (3.62) …
Processing triggers for libc-bin (2.28-110.1) …
Processing triggers for dbus (1.12.20-0+deb10u1) …

And that apparently got me to 19.3

I don’t use docker anymore on OSMC so maybe I’m better of reinstalling the system or just remove docker.

I think uninstall docker and removing buster-backports.listand docker.list should be good enough.

Just did that! Now I’ll just wait and see if I get any future updates.

Thx for the help

You can test this now by checking for updates manually

I did test it now and got the screen no update availible that I haven’t seen in a while. So it seems to be working. THX again