Vero 4k - Movies disappeared from library

Hi Dears (from France)
On Vero4K, since a few weeks, my movies library got empty and no possible way to refresh it with present and new movies stocked on external HDD. On the other hand, the library for the TV shows works perfectly OK ! I thought it was a problem with october update and have waited for november update but no improvement ! Any idea of where it could come from ?
Many thanks guys for the god job you’re doing !

Not without logs.

To get a better understanding of the problem you are experiencing we need more information from you. The best way to get this information is for you to upload logs that demonstrate your problem. You can learn more about how to submit a useful support request here.

Depending on the used skin you have to set the settings-level to standard or higher, in summary:

  • enable debug logging at settings->system->logging

  • reboot the OSMC device twice(!)

  • reproduce the issue

  • upload the log set (all configs and logs!) either using the Log Uploader method within the My OSMC menu in the GUI or the ssh method invoking command grab-logs -A

  • publish the provided URL from the log set upload, here

Thanks for your understanding. We hope that we can help you get up and running again shortly.

OSMC skin screenshot:

Hi Dear,
Thanks for your support, problem is solved now, it was apparently just a problem with my HDD (which works on my PC !!). I have received my new external HDD today and everything seems to be OK !
Many thanks again and best regards

1 Like