Cannot find Posters

Hallo,

I have new installed my OSMC for Rasperry Pi 3.
After reinstallation my Movies find any Covers. All Informations can find (Title, Description etc.) only Posters/Fanart not.
My Series can find all.

Themoviedatabase addon ist update.

Sry my English is not the best :frowning:

greets

To get a better understanding of the problem you are experiencing we need more information from you. The best way to get this information is for you to upload logs that demonstrate your problem. You can learn more about how to submit a useful support request here.

Thanks for your understanding. We hope that we can help you get up and running again shortly.

Log:

https://paste.osmc.tv/iyajiyezif

<sources>
    <programs>
        <default pathversion="1"></default>
    </programs>
    <video>
        <default pathversion="1"></default>
    </video>
    <music>
        <default pathversion="1"></default>
    </music>
    <pictures>
        <default pathversion="1"></default>
    </pictures>
    <files>
        <default pathversion="1"></default>
    </files>
</sources>

You have no sources defined. Are you using upnp/dlna?

I’m using my extern Harddrive with USB. Before i’m reinstall i have no problems

I have installed Kodi on my Windows PC and add the Library with Movies. My Windows PC can find Posters and Fanarts.

Greets

To use your video files with “metadata” like summaries, cast info, DVD covers, thumbnails, and more, you need to add those video files to the video library. It looks like you forgot this on the Pi.

http://kodi.wiki/view/Adding_video_sources will show you the steps if you cant remember them.

I have added the Video Source and using Movie and Themoviedatabase for Infos but i have no Covers.
Artwork Downloader can’t help

I have found the Problem

Filebrowser --> Profile Folder – addon_data --> metadata.themoviedb.org --> delete settings.xml

After reboot all works

1 Like